Twijfel je over de kleur? Vraag een stofstaal aan

Twijfel je over de kleur? Vraag een stofstaal aan

Het kan dat je niet 100% zeker weet of de kleur die jij in gedachten hebt matcht bij de rest van jouw interieur. Daarom bieden wij Table Label Stofstalen voor thuis. Zo weet je zeker dat je de juiste kleur van het tafelkleed kiest.

Stofstalen van Table Label

Onze stofstalen zijn ongeveer 6 cm bij 6 cm, zodat je zowel de kleur als het contrast tussen de kleuren kan zien - in het geval van een geblokt of gestreept tafelkleed. En niet onbelangrijk: met de stofstaal kun je ook de stof en de kwaliteit hiervan voelen.

Om te voorkomen dat je een tafelkleed ontvangt dat voor je gevoel qua kleur niet is zoals op je beeldscherm, kiezen wij ervoor om stofstalen aan te bieden. Dit voorkomt bovendien het onnodig versturen en retourneren van pakketten.

Hoe werkt het?

Wanneer je de stofstaal hebt besteld, sturen wij deze per post naar je op. Zo kun je de echte kleur thuis zien en plaatsen in je interieur. Heb je een keuze gemaakt en de stofstaal niet meer nodig? Dan ontvangen wij de stofstaal graag terug via de post, simpelweg omdat we deze dan in de toekomst weer kunnen gebruiken voor andere klanten. Wel zo duurzaam!

Als we de stofstaal in goede orde retour hebben ontvangen, maken wij het aankoopbedrag van de stofstaal weer naar je over. Schrijf je wel even jouw ordernummer erbij? 

Ontdek hier de verschillende stofstalen >

Terug naar blog