Over ons

Table Label is opgericht door ons, Maxime Estié en Laurens van Wieringen. Onze passie voor lekker en goed eten en drinken is groot. We spenderen veel avonden aan de keukentafel: tijdens het avondeten doordeweeks of voor een uitgebreid diner met vrienden en familie in het weekend. De eettafel is de plek waar we de dag bespreken en herinneringen maken.

Om die momenten nog waardevoller te maken, besteden we aandacht aan de tafelsetting. Met als basis een mooi en kwalitatief tafelkleed. Een van onze waarden is prijs-kwaliteitverhouding. Dit zie je direct terug in de tafelkleden: de kwaliteit van de stof is hoog, terwijl de prijs van het tafelkleed in goede verhouding staat. Dit maakt onze tafelkleden een perfect duurzaam cadeau.

100% katoen, gemaakt in Portugal

Tafelkleden van Table Label worden in Portugal geproduceerd. Ze zijn gemaakt van 100% zacht en soepel 240 GSM OEKO-TEX gecertificeerd katoen uit Frankrijk voor een hoge kwaliteit. Table Label tafelkleden worden op voorraad gehouden in Zeist. Zo vindt de gehele productie en distributie plaats in Europa.

Cheers to you!

Maxime & Laurens 

Table Label oprichters Maxime en Laurens tussen Table Label tafelkleden