Zo was je jouw Table Label tafelkleed

Zo was je jouw Table Label tafelkleed

Een tafelkleed is zo’n gebruiksvoorwerp waarvan je denkt: shit, hoe krijg ik ‘m schoon als die vies wordt? Sowieso willen we allereerst zeggen, gewoon gebruiken, dat tafelkleed! Want het plezier dat het je brengt, weegt niet op tegen de vlekken. En anders zet je toch gewoon een kaars of ander accessoire op die vlek?

Maar hoe was je jouw tafelkleed nu precies? 

Je tafelkleed kan je maximaal wassen op 40 graden. Onze tafelkleden zijn gemaakt van 100% katoen. Dat is prachtig, maar dit natuurlijke materiaal kan  krimpen. Een voordeel: in het maakproces is het katoen is al voorgekrompen, zodat als jij het wast, de kans op krimp klein is. 

Kan mijn tafelkleed in de droger?

Wij begrijpen ook: gemak dient de mens. Dus kan het tafelkleed na de was van 40 graden ook in de droger. Weliswaar op een licht programma. En, we moeten daarbij toch ook vermelden dat stoffen en textiel in de droger doen het product nooit goed doet - en dat geldt ook voor tafelkleden. Tafelkleden van Table Label in de droger stoppen is dus op eigen risico.

Zo was je jouw Table Label tafelkleedZo was je jouw Table Label tafelkleed

Disclaimer: voor de foto's van de hangende was zijn samples gebruikt. Table Label verkoopt (nog) geen servetten of theedoeken.

Terug naar blog